Hundcafe


Dog Bakery Stockholm hittar ni på Odengatan 100 (HUND-ra). Här har vi massvis med charmiga och färgsprakande godsaker för vovven som vi bakar för hand med en stor portion kärlek i vårt hundcafé.

Hundcafé och bageri i Stockholm

I bageriet hittar ni våra smaskiga Pupcakes som vovvar över hela Sverige har vallfärdat till sedan starten 2019. Samtliga godsaker och leksaker som ni kan läsa om på hemsidan finns även dagligen i bageriet (samt alltid några dagsfärska nyheter).  

Vi har även magiskt kaffe och ett utbud för matte och husse, varpå ni kan fika hela familjen hos oss. Bageriet har totalt 12 sittplatser tillgängliga inomhus och 8 stycken underbara sittplatser ute i solen med utsikt över Vasaparken. (Vi tar inte emot bokningar i dagsläget, med ni hittar alltid en plats om ni dyker upp med glatt humör och är bredd att gosa lite med hundar).


Fyller din älskade vovve år?
Vad kul och grattis i förskott! Titta förbi oss och fika på plats eller köp med våra vackra och smaskiga födelsedagsboxar (ni hittar dem här) hem. Vi har alltid färska Pupcakes i kylen redo för att skämma bort en födelsedagsvovve med en vacker Pupcake presentbox. Ni behöver alltså inte förboka något, utan vi fixar alltid något på plats som passar just din hund. Missa heller inte vårt utbud av hundgodis och hundleksaker!

Godkända av Jordbruksverket
Dog Bakery Stockholm är en godkänd foderanläggning. Ett godkännande vi erhållit av Jordbruksverket. Vi använder enbart godkända råvaror för hunden. 


Öppettider:
Tis-Fre: 11:00 - 20:00
Lör-Sön: 10:00 - 18:00
Mån: Stängt

Adress:
Odengatan 100, Stockholm
Närmsta T-bana: St Eriksplan

Varmt välkomna in till oss, 
Dog Bakery Stockholm

 Pupcakes för hundar
Hundcafe Stockholm

Hundcafe
Hund födelsedag 

Pupcakes för hundar