Hundcafe


Dog Bakery Stockholm hittar ni på Odengatan 100 (hund-ra) - vårt underbara hundbageri och boutique med tillhörande hundcafé. Vi bakar dagligen lekfulla pupcakes, hundgodis, hundben, hundkakor som snabbt blivit hundarnas favoritställe. Vi har också en boutique-avdelning med lekfulla och stryktåliga hundleksaker, roliga hundkläder och hundtillbehör. På vår caféavdelnining hittar ni en meny för både hundar och människor. 

Öppettider:

Tis-Fre: 11:00 - 19:00
Lör-Sön: 10:00 - 18:00
Mån: Stängt

Hundbageri och café i Stockholm

I bageriet hittar ni våra smaskiga Pupcakes som vovvar över hela Sverige har vallfärdat till sedan starten 2019. Samtliga godsaker och leksaker som ni kan läsa om på hemsidan finns även dagligen i bageriet (samt alltid några dagsfärska nyheter).  

Vi har även magiskt kaffe och ett utbud för matte och husse, varpå ni kan fika hela familjen hos oss. Bageriet har totalt 12 sittplatser tillgängliga inomhus och 8 stycken underbara sittplatser ute i solen med utsikt över Vasaparken. (Vi tar inte emot bokningar i dagsläget, med ni hittar alltid en plats om ni dyker upp med glatt humör och är bredd att gosa lite med hundar).

Fyller din älskade vovve år?
Vad kul och grattis i förskott! Titta förbi oss och fika på plats eller köp med våra vackra och smaskiga födelsedagsboxar (ni hittar dem här) hem. Vi har alltid färska Pupcakes i kylen redo för att skämma bort en födelsedagsvovve med en vacker Pupcake presentbox. Ni behöver alltså inte förboka något, utan vi fixar alltid något på plats som passar just din hund. Missa heller inte vårt utbud av hundgodis och hundleksaker!

Godkända av Jordbruksverket
Dog Bakery Stockholm är en godkänd foderanläggning. Ett godkännande vi erhållit av Jordbruksverket. Vi använder enbart godkända råvaror för hundar i våra produkter. 

Adress:
Odengatan 100, Stockholm
Närmsta T-bana: St Eriksplan

Varmt välkomna in till oss, 
Dog Bakery Stockholm

 Pupcakes för hundar
Hundcafe Stockholm

Hund födelsedag