2019 öppnade vi vår första Dog Bakery Stockholm® och idag är vi redan fyra butiker; Stockholm (Vasaparken), Göteborg, Uppsala och Stockholm (Skanstull) - genom just franchise. Vovvar, hussar och mattar från hela Sverige efterfrågar våra produkter och ber oss bokstavligen dagligen att öppna fler butiker i deras hemstäder eller stadsdelar. 

Vi är otroligt stolta att få presentera ett bevisat och efterfrågat butikskoncept för dig som önskar driva ditt egna nyckelfärdiga Dog Bakery Stockholm® och få möjligheten att bygga upp en lokal och lojal kundgrupp i din egna stadsdel eller hemstad.

Vi söker franchisetagare för nyetableringar i följande städer: 
* Köpenhamn
* Lund/Malmö
* Linköping
Västerås
* Helsingborg
* Örebro

Så här gör du: 
1) Läs vår informationsbroschyr där vi går igenom all information vad som krävs för att bli franchisetagare i vår kedja och koncept, med din helt egna butik. 
2) Registrera ditt intresse här: Dog Bakery Intresseanmälan - därefter så kontaktar vi dig för att tillsammans prata om förutsättningar för den stad du är intresserad av att öppna i. 

______

 

Vem är du?
Vi söker efter dig som vill starta och driva ditt egna bolag och som vill få uppleva hur man växer som människa genom att driva eget. Det kommer krävas hårt arbete, rätt attityd, en stor portion nyfikenhet, uthållighet och gediget ansvarstagande. Om du har det så kommer du också få den belönande känslan, och i längden det ekonomiska resultat, som du drömmer om.
Tillsammans med vår erfarenhet, utbildning, support och kunskap hjälper vi dig längs hela resan. Att just du lyckas med din etablering bygger på att du kommer in med en hunger, en nyfikenhet, ett ansvarstagande och ett intresse för att bygga kundrelation och försäljning.
Du behöver inte ha drivit företag tidigare för att bli franchisetagare och du måste inte nödvändigtvis ha arbetat på café eller bageri för att lyckas med Dog Bakery Stockholm®. Din attityd att vilja lyckas är det som kommer få dig att bli framgångsrik.