Hösten 2019 slog jag upp dörrarna till Sveriges första hundbageri och butik vid underbara Vasaparken i Stockholm. Nu fick det vara nog med tråkigt hundgodis. Även hundar förtjänar det allra bästa, inte bara i smakväg utan även för ögat och humöret. 

Vi har alltid haft som tradition i familjen att baka bullar när någon är sjuk. När vår hund Charlie stukade tassen ville jag kunna skämma bort henne precis som resten av familjen. Det var där idén kring ett hundbageri kom och sedan dess har vi haft över 80 000 svansviftande besökare och idag finns vi både i Stockholm (Vasaparken), Stockholm (Skanstull), Göteborg och Uppsala. Idag har vi betydligt större butiker som innefattar allt som behövs, gör hundlivet roligare - bland annat hundfoder, snygga hundkläder, koppel, leksaker och hundvård. 

Välkomna in för garanterat svansviftMed fokus på hundars välmående och utan att tumma på utseende bakar vi varje dag färgsprakande och oemotståndligt goda bakverk för hundar. Vi bakar bara med naturliga ingredienser och smaker som är godkända av både Jordbruksverket och våra egna hundar. 

I våra butiker hittar ni: 
  • Nybakade bakverk för hundar - utan tillsatt socker, salt eller konserveringsämnen; så som Pupcakes, Doggie Donuts, Hundglass, Hallongrottor, Pupcorn, roliga hundkakor och charmigt belöningsgodis m.m. 
  • Alla möjliga sorters födelsedagsboxar för hundar. 
  • Fika för husse och matte med bland annat Sveriges godaste Mattelatte!
  • Noga utvalda och roliga hundleksaker, koppel och hundkläder.
  • Bra musik (man får önska låtar) och en härlig stämning. Vi vågar nog påstå att vi har Sverige tveklöst gladaste atmosfär - try us!

 


VÅRA PRODUKTER

Vi är mycket stolta över att kunna berätta att Dog Bakery Stockholm® är godkända som fodertillverkare av Jordbruksverket och vi använder oss bara av ingredienser som är bra för hunden och godkända genom EUs foderregister. 

I och med att vi varierar bakverken efter säsong och högtider är ni välkomna in i butiken för att få reda på mer om ingredienserna i de aktuella godsakerna.


Kram från mig och Charlie, 
/ Nicoletta Andersson