Hösten 2019 slog vi upp dörrarna till Sveriges första hundbageri vid underbara Vasaparken i Stockholm. Nu fick det vara nog med tråkigt hundgodis. Även hundar förtjänar det allra bästa, inte bara i smakväg utan även för ögat och humöret. 
Med fokus på hundars välmående och utan att tumma på utseende bakar vi varje dag färgsprakande och oemotståndligt goda bakverk för hundar. Vi bakar bara med naturliga ingredienser och smaker som är godkända av både Jordbruksverket och vår egen mops Charlie. Dog Bakery har snabbt blivit en favorit hos stadens alla hundar. 

I vårt lilla bageri hittar ni: 

  • Nybakade bakverk för hundar - helt utan tillsatt socker eller konserveringsämnen.
  • Veganska hundben, Hundöl, Hundglass, Pupcorn och Charmiga hundkakor. 
  • Alla möjliga sorters födelsedagsboxar för hundar. 
  • Fika för husse och matte.
  • Stockholms godaste Mattelatte!
  • Noga utvalda hundkläder och leksaker.
  • Bra musik och en skön stämning. 

Dog Bakery är ca 70  på två plan med fjorton sittplatser för människor och ett gäng hundbäddar. Under sommarhalvåret har vi även en stor uteservering i söderläge - mittemot Vasaparkens hundrastgård. 

 


VÅRA PRODUKTER

Vi är mycket stolta över att kunna berätta att Dog Bakery Stockholm är godkända som fodertillverkare av Jordbruksverket och vi använder oss bara av ingredienser som är bra för hunden och godkända genom EUs foderregister. 

I och med att vi varierar bakverken efter säsong och högtider är ni välkomna in i butiken för att få reda på mer om ingredienserna i de aktuella godsakerna.


DET BÖRJADE MED CHARLIE

"Vi har som tradition i familjen att alltid baka bullar när någon är sjuk. När vår hund Charlie stukade tassen ville jag kunna skämma bort henne precis som resten av familjen. Det var där idén kring ett hundbageri kom"

— Nicoletta Andersson, Grundare av Dog Bakery Stockholm