Dog Bakery Stockholm SödermalmVälkommen på premiäröppning av Dog Bakery Stockholm Skanstull den 30 September kl 10:00 - 18:00 🐾 🎉 

Ända sedan vi öppnade Dog Bakery Stockholm vid Vasaparken 2019 har vi fått en och samma fråga: "När skall ni öppna på Södermalm?"

Tack för all KÄRLEK och pepp våra älskade kunder från Södermalm och söderort - NU är det äntligen dags!

Den 30 September öppnar vi upp vår fjärde butik, vår nya flagshipstore i Stockholm. En lekfull hundbutik, hundbageri och café - fylld med handbakade godsaker för vovvar, så som pupcakes, hundglass, hundöl, puppuccino, pupcorn, doggie donuts och massor av annat gott!

Vi kommer även här erbjuda marknadens bästa hundfoder, hundkläder, koppel, leksaker och andra bra och roliga tillbehör för ett härligare hundliv. 

Naturligtvis har vi även fika och godsaker till människor! Varesig det är husse eller matte som vill fika med sin vovve, eller någon som vill fylla på själen genom att fika mitt bland massa underbara hundar. 

Det är den härliga Anna Blomgren och hennes Chinese Crested Angel från Hägersten som öppnar upp vår fjärde butik i kedjan och som just nu är i sluttampen av renoveringen. In och följ dem på instagram! 

Välkommen på PRIMÄRÖPPNING 30 September

Öppettider: 
Tisdagar - Fredagar: 11:00 - 19:00
Lördagar - Söndagar: 10:00 - 18:00
Måndagar: Stängt

Adress: 
Ringvägen 89, Stockholm

Följ Dog Bakery Stockholm Skanstull på Instagram. Vanliga frågor: 

1) Kommer man få ta med sig hunden in på ert café här i Skanstull?
Svar: Hallå! Vi är ett hundcafé! Vovvar är det bäääästa vi vet och de är till och med mer välkomna än människor :-) Även om matte och husse också är välkomna om de sköter sig :-) 

2) Är det en hundbutik, ett hundbageri eller ett hundcafé?
Svar: Det är alla tre! Framförallt är vi ett hundbageri som bakar underbara bakverk för hundar. Vi har dessutom fantastiska kläder, koppel och accessoarer för hundar. På vår café-avdelning kan hundar fika tillsammans med matte och husse, då vi även har fika för människor. Helt enkelt en underbar butik, ett bageri och ett café - för hundar och deras härliga mattar och hussar. 

3) Vad innehåller ert hundgodis?
Svar: Allt vi bakar är bakat med godkända ingredienser för hundar och är klassat som kompletteringsfoder. Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och stämmer av allt genom EUs foderregister. 

 
hundcafe göteborg
hundbageri göteborg
cafe för hundar