Välkommen till Dog Bakery Stockholm Vasaparken 🐾 🎉
Detta är vår underbara butik och hundbageri som vi startade redan 2019 och är vårt orginal. Butiken drivs av den underbara Viktoria An som välkomnar er med värme och härlig musik. 

Hos oss hittar ni handbakade godsaker för vovvar, så som pupcakes, hundglass, hundöl, puppuccino, pupcorn, doggie donuts och massor av annat gott!

Vi erbjuder även marknadens bästa hundfoder från Petgood och Buddy, underbara hundkläder, koppel, hundvård och andra bra tillbehör för ett härligare hundliv. 

Naturligtvis har vi även fika och godsaker till husse & matte!

Life is Short - Spoil your Dog

Öppettider: 
Tisdagar - Fredagar: 11:00 - 19:00
Lördagar - Söndagar : 10:00 - 18:00
Måndagar: Stängt

Adress: 
Odengatan 100, Stockholm
(Närmsta T-bana: ST Eriksplan)

Kontakta butiken: 
08 91 20 07
vasaparken@dogbakerystockholm.com

Instagram
Följ Dog Bakery Stockholm Vasaparken på InstagramVanliga frågor: 

1) Är det en hundbutik, ett hundbageri eller ett hundcafé?
Svar: Det är alla tre! Framförallt är vi ett hundbageri som bakar underbara bakverk för hundar. Vi har dessutom fantastiska kläder, koppel och accessoarer för hundar. På vår café-avdelning kan hundar fika tillsammans med matte och husse, då vi även har fika för människor. Helt enkelt en underbar butik, ett bageri och ett café - för hundar och deras härliga mattar och hussar. 
2) Får man ta med sig hunden in på ert café här i Stockholm?
Svar: Hallå! Vi är ett hundcafé! Vovvar är det bäääästa vi vet och de är till och med mer välkomna än människor :-) Även om matte och husse också är välkomna om de sköter sig :-)

3) Vad innehåller ert hundgodis?
Svar: Allt vi bakar är bakat med godkända ingredienser för hundar och är klassat som kompletteringsfoder. Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och stämmer av allt genom EUs foderregister. Pupcakes för hundar
Hundcafe Stockholm

Hund födelsedag