Vi har dagsfärska pupcakes, hundgodis, hundglass och har snabbt blivit Stockholms alla vovvars favoritställe! Hos oss hittar ni också lekfulla och stryktåliga hundleksaker, roliga hundkläder och hundtillbehör. På vår caféavdelnining hittar ni en fikameny för både hundar och människor. 

Öppettider:

Tis-Fre: 11:00 - 19:00
Lör-Sön: 10:00 - 18:00
Mån: Stängt

Fyller din älskade vovve år?
Vad kul och grattis i förskott! Titta förbi oss och fika på plats eller köp med våra vackra och smaskiga födelsedagsboxar (ni hittar dem här) hem. Vi har alltid färska Pupcakes i kylen redo för att skämma bort en födelsedagsvovve med en vacker Pupcake presentbox. Ni behöver alltså inte förboka något, utan vi fixar alltid något på plats som passar just din hund. Missa heller inte vårt utbud av hundgodis och hundleksaker!

Godkända av Jordbruksverket
Dog Bakery Stockholm är en godkänd foderanläggning. Ett godkännande vi erhållit av Jordbruksverket. Vi använder enbart godkända råvaror för hundar i våra produkter. 

Adress:
Odengatan 100, Stockholm
Närmsta T-bana: St Eriksplan


Vanliga frågor: 

1) Får man ta med sig hunden in på ert café här i Stockholm?
Svar: Hallå! Vi är ett hundcafé! Vovvar är det bäääästa vi vet och de är till och med mer välkomna än människor :-) Även om matte och husse också är välkomna om de sköter sig :-)

2) Är det en hundbutik, ett hundbageri eller ett hundcafé?
Svar: Det är alla tre! Framförallt är vi ett hundbageri som bakar underbara bakverk för hundar. Vi har dessutom fantastiska kläder, koppel och accessoarer för hundar. På vår café-avdelning kan hundar fika tillsammans med matte och husse, då vi även har fika för människor. Helt enkelt en underbar butik, ett bageri och ett café - för hundar och deras härliga mattar och hussar. 

3) Vad innehåller ert hundgodis?
Svar: Allt vi bakar är bakat med godkända ingredienser för hundar och är klassat som kompletteringsfoder. Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och stämmer av allt genom EUs foderregister. Pupcakes för hundar
Hundcafe Stockholm

Hund födelsedag