Hur fungerar Dog Bakery Stockholms frakt?
Vi har ett avtal med PostNord genom vilka vi skickar alla våra försändelser med. Beställer ni för mer än 499 kronor bjuder Dog Bakery på frakten. Skulle du handla för mindre så läggs en fraktkostnad till beställningen vid betalning. 


Hur lång tid tar era leveranser?
Dog Bakery bakar och skickar därefter dina godsaker och övriga varor inom 2 arbetsdagar. Därefter tar det cirka 1-2 dagar med PostNord. Då hinner vi baka och skicka varorna på säkrast och, för dig, billigaste sätt! Så räkna med 1-4 vardagars leverans. När du beställer en födelsedagsbox rekommenderar vi dig att beställa den 4 vardagar innan födelsedagen för att vara helt säker på att PostNord når fram till födelsedagen. 


Paketet delas ut i din postlåda.

Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

Om ett kex gått sönder?

Vi gör vårt bästa för att packa våra kex försiktigt i lådor med stötdämpande material, men vi kan inte garantera att samtliga kex kommer fram hela efter transport (dock kan vi garantera att de smakar utsökt!). Se hela vårt utbud av hundgodis!


Returer / byten
Din ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din leverans och gäller samtliga varor förutom våra ätbara produkter. Återbetalning sker inom 30 dagar från att vi mottagit returen. Returer sker på egen bekostnad förutom om varan skulle vara defekt.

Maila till retur@dogbakerystockholm.com. Märk mailet med RETUR och invänta instruktioner. 

Vill du istället byta storlek på en vara mailar du till retur@dogbakerystockholm.com. Märk mailet med BYTE och invänta instruktioner.