Vi är en hundbutik, ett hundbageri och ett café. I ett. 
I våra butiker hittar du allt du behöver för ett roligare hundliv; vårt egna handbakade hundgodis, foder, belöningsgodis, koppel, hundvård, hundkläder och hundglass. Naturligtvis har vi även fika till husse och matte också för att göra ert besök så mysigt och minnesvärt som möjligt. 

Ni hittar även underbara födelsedagsboxar, puppy love-boxar och andra presentboxar under blandannat jul, halloween och valentine. 

Här finner ni ett urval av de produkter ni hittar hos ossPupcakes
Det var våra pupcakes som startade hela Dog Bakery Stockholm och som gör att vi har tusentals svansviftande och återkommande kunder! Våra supersmaskiga pupcakes har smaker av bland annat lax, älg, morot, jordgubb, lamm, kyckling och mango för att nämna några. På vintern gör vi minisemlor. På sommaren gör vi sommarpupcakes. Och på vintern semlor. Efter mer än 50 000 sålda pupcakes har vi hittat de perfekta smakkombinationerna för att unna din hund det allra godaste. Självklart bakas de alla utan socker, salt och vi är en godkänd foderproducent enligt Jordbruksverkets riktlinjer för kompletteringsfoder. 


Går att köpa styckvis, eller i fina presentaskar om 4, 6 eller 9 stycken. 
Hundglass
Glass i smaskiga lass! På Dog Bakery Stockholm gör vi vår egna glass för hand. Vi har ubersmaskig yogurtglass i smakerna: Blue Coco, Chicken & Waffle, Honey Glazed Salmon eller Be My Bacon. Framtagna av våra kunders egna smakpreferenser (och godkända svansvift). 
Hundkakor

Våra egenbakade hundkakor. Ta med dem på promenaden, käka på tisdagkvällen eller smygät innan frukost. Finns i olika roliga motiv och smaker. 


Pupcorn
Det perfekta snackset till fredagsmyset, eller lördagsmyset. Eller typ varje-dag-myset! Dog Bakerys pupcorn är som namnet antyder popcorn för hundar.

Laxsmak: Popcorn poppade i laxolja och rika på Omega 3. Laxoljan ger inte bara en smarrig smak, utan bidrar även till en glansigare päls, fungerande leder och en allmänt piggare hund! Win win.

Peanutbutter and Jelly-smak: Popcorn poppade i jordnötsolja och strösslade med frystorkade jordgubbar, vilket gör dem gulligt rosa. Våra nya popcorn är framtagna tillsammans med ett stort antal kräsna testhundar, och efter ett antal smaktest så visade sig denna smakkombination ge tassen upp hos samtliga!


Exclusive Shit 
Våra helt egna bajspåsar, nedbrytningsbara för de lite mer exklusiva korvarna. 


 
Presentboxar
Vi har superfina presentboxar för alla tillfällen; födelsedagen, valpen, julboxen, valentine m.m. Välkommen in att sätta ihop er helt egna box tillsammans med vår personal. Kläder, koppel, accessoarer, foder, leksaker - och så mycket mer.  
Vi har allt som behövs till hundlivet (ett roligare hundliv dessutom). 
Fika för husse och matte. Och mini-husse och mini-matte. 
Det skall vara kul att shoppa med sin pälskling. Därför har vi så klart även fika för hoomans.