Dog Bakery Stockholm Uppsala


Välkommen till Dog Bakery Stockholm Uppsala 🐾 🎉 

Nu har vi äntligen öppnat vår nya flagship store - ett 115 kvadratmeter stort HUNDPARADIS på Drottninggatan 7, ett stenkast från Domkyrkan: Dog Bakery Stockholm Uppsala 🛍

Det är den underbara Upplandstjejen Sofie och hennes hund Louie som öppnat Uppsalas nya hundbutik och hundbageri och som kommer möta er med värme, svansvift och härlig musik!

Hos oss hittar ni handbakade godsaker för vovvar, så som pupcakes, hundglass, hundöl, puppuccino, pupcorn, doggie donuts och massor av annat gott!

Vi erbjuder även marknadens bästa hundfoder från Petgood och Buddy, underbara hundkläder, koppel, hundvård och andra bra tillbehör för ett härligare hundliv. 

Naturligtvis har vi även fika och godsaker till husse & matte!

Life is Short - Spoil your Dog

Öppettider:
Tisdagar - Fredagar: 11:00 - 19:00
Lördagar - Söndagar: 10:00 - 18:00
Måndagar: Stängt

Adress: 
Drottninggatan 7, Uppsala

Följ Dog Bakery Stockholm Uppsala på Instagram


Dog Bakery Stockholm Uppsala
Vanliga frågor: 

1) Kommer man få ta med sig hunden in på ert café här i Uppsala?
Svar: Hallå! Vi är ett hundcafé! Vovvar är det bäääästa vi vet och de är till och med mer välkomna än människor :-) Även om matte och husse också är välkomna om de sköter sig :-)

2) Är det en hundbutik, ett hundbageri eller ett hundcafé?
Svar: Det är alla tre! Framförallt är vi ett hundbageri som bakar underbara bakverk för hundar. Vi har dessutom fantastiska kläder, koppel och accessoarer för hundar. På vår café-avdelning kan hundar fika tillsammans med matte och husse, då vi även har fika för människor. Helt enkelt en underbar butik, ett bageri och ett café - för hundar och deras härliga mattar och hussar. 

3) Vad innehåller ert hundgodis?
Svar: Allt vi bakar är bakat med godkända ingredienser för hundar och är klassat som kompletteringsfoder. Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och stämmer av allt genom EUs foderregister. 
 
hundcafe göteborg
hundbageri göteborg
cafe för hundar