Hundcafé i göteborg

Tack för ett fantastiskt mottagande Göteborg - NU har vi äntligen öppnat 💕

Vilken oerhörd pepp vi upplevt de senaste veckorna under uppyggnaden av vår nya butik och hundcafé på Linnégatan 🐾 🎉

Nu har vi äntligen öppnat vår nya flagship store - ett 116 kvadratmeter stort HUNDPARADIS på Linnégatan 76, ett stenkast från Slottskogen: Dog Bakery Stockholm Göteborg 🛍

Det är den underbara Göteborgaren Jacqueline och hennes hund Helix som öppnat Göteborgs nya hundcafé och hundbutik och som kommer möta er med värme, svansvift och härlig musik!


Öppettider:

Tis-Fre: 11:00 - 19:00
Lör-Sön: 10:00 - 18:00
Mån: Stängt


Adress: 
Linnegatan 76, Göteborg

Följ Dog Bakery Stockholm Göteborg på InstagramVanliga frågor: 

1) Får man ta med sig hunden in på ert café här i Göteborg?
Svar: Hallå! Vi är ett hundcafé! Vovvar är det bäääästa vi vet och de är till och med mer välkomna än människor :-) Även om matte och husse också är välkomna om de sköter sig :-)

2) Är det en hundbutik, ett hundbageri eller ett hundcafé?
Svar: Det är alla tre! Framförallt är vi ett hundbageri som bakar underbara bakverk för hundar. Vi har dessutom fantastiska kläder, koppel och accessoarer för hundar. På vår café-avdelning kan hundar fika tillsammans med matte och husse, då vi även har fika för människor. Helt enkelt en underbar butik, ett bageri och ett café - för hundar och deras härliga mattar och hussar. 

3) Vad innehåller ert hundgodis?
Svar: Allt vi bakar är bakat med godkända ingredienser för hundar och är klassat som kompletteringsfoder. Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och stämmer av allt genom EUs foderregister. 
 
hundcafe göteborg
hundbageri göteborg
cafe för hundar